Op zoek naar een arbodienst met een andere aanpak?

Anders omdat we een concrete methode hebben ontwikkeld om de gezondheidszorg van organisaties in te richten. Dit noemen we bedrijfsgezondheidszorg. Hierdoor krijgen medewerkers meer invloed op hun arbeidsomstandigheden en werkplezier.


Bij – het voorkomen van – verzuim heb je als werkgever en werknemer een deskundig en vertrouwd aanspreekpunt; de bedrijfsarbeidsdeskundige. Deze professional voert gesprekken op het werk en adviseert over opbouw en inzetbaarheid. Zie in onze animatievideo hoe dit er in de praktijk uit ziet.

Kom werken bij &Wij

Lijkt het je leuk om samen met &Wij mensen passend, prettig en productief aan het werk te helpen? Sluit aan bij ons team! We zoeken onder andere nog een bedrijfsarbeidsdeskundige en een backofficemedewerker. Bekijk hier alle vacatures.

Arbodienst

Bedrijfs-

gezondsheidzorg

Arbeidsdeskundig advies

Trainingen

Dit is wat klanten over ons zeggen

“Bij &Wij is er direct contact met de professionals, zonder een casemanager ertussen. De lijnen zijn zeer kort en er wordt echt meegedacht met de medewerker en de organisatie. Ook adviseert &Wij proactief aanvullende interventies, die bijdragen aan het herstel van een medewerker.”

Yvette DuursmaInterim HR Manager ESA Trucks

“Pittig en opbouwend".
"Er is voldoende ruimte voor het gesprek waarbij er goed en betrokken wordt doorgevraagd, aangestuurd op eigen verantwoordelijkheid en initiatief, met de insteek om het beste te willen voor zowel werkgever als werknemer.”

Hannie TigelaarTeamleider Begeleiding, Zorgbureau Embrace

“Prima geholpen in advisering en begeleiding zieke collega’s. Een juiste mix van kennis, structuur en persoonlijke noot. Geeft vertrouwen om dat te delen wat nodig is.”

A. van LarsdonkDirecteur RKBS de Hoeksteen te Emmer Compascuum

Samen aan het werk op een passende, productieve en vooral prettige manier.