Skip to main content

Wij zijn continu op zoek naar ondernemende arbeidsdeskundigen die als professional een extra uitdaging willen aangaan richting bedrijfsarbeidsdeskundige.  Het werkgebied is over het algemeen Noord-Oost Nederland.

Bedrijfsarbeidsdeskundige

Onze bedrijfsarbeidsdeskundigen hebben naast kennis van het arbeidsdeskundige vak inzicht in organisaties en geven advies over leiderschap, werkbelasting, gedeelde verantwoordelijkheid en alle andere zaken die bijdragen aan een optimaal werkklimaat. Bedrijfsarbeidsdeskundigen zijn voor onze klanten het eerste aanspreekpunt en daarom vast verbonden aan organisaties. Zij ondersteunen leidinggevenden, HR, bestuur en medewerkers bij het voorkomen van verzuim en de uitvoering van de verzuimbegeleiding. De bedrijfsarbeidsdeskundige werkt via de verlengde arm constructie samen met de bedrijfsarts. Wij leiden onze bedrijfsarbeidsdeskundigen zelf op en passen het opleidingstraject aan bij de achtergrond, ervaring en opleiding van de arbeidsdeskundige. 

De organisatie &Wij

&Wij is een arbodienst met een duidelijke visie op eigen regie van werkgevers en werknemers in bedrijfsgezondheidszorg. Hiervoor is een aanpak ontwikkelt die  leidinggevenden samen met medewerkers in staat stelt verzuim te voorkomen. 

Kirsten Wijbenga is eigenaar van &Wij. Maatschappelijk ondernemen staat bij haar hoog in het vaandel. ‘Iets bijdragen aan het leven van mensen, hier het verschil maken’, dat is haar motto. Dit is de reden waarom ze naast &Wij samen met Ronald Obbes Dit is Werk heeft opgericht. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk geholpen. In 2020 zijn beide bedrijven samen verder gegaan. Bij &Wij werken bedrijfsarbeidsdeskundigen, -artsen en een backoffice. Daarbij zijn er samenwerkingen met alle professionals die nodig zijn bij onze klanten. De backoffice is erop gericht om alle administratie uit handen te nemen van onze professionals. Ons kantoor zit aan de Lauwers 1 in Assen.

Bedrijfscultuur 

De lijnen tussen ons en de klant zijn kort en er is een direct contact. Onze doelen halen we doordat we denken in mogelijkheden, daarbij staat in alles de klant centraal. We zijn goed in het bedenken van creatieve oplossingen en stoppen niet met werken als het 17.00 uur is. We gaan door tot we het resultaat behaald hebben! Naast kwaliteit en klantgerichtheid is maatschappelijke betrokkenheid voor ons belangrijk; we zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn. Regelmatig zijn er bij ons stagiaires of mensen die een werkervaringsplek nodig hebben aan het werk. Wij leren van hen en andersom. 

Kennis en ervaring:

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding tot arbeidsdeskundige of hier reeds mee gestart zijn. 
 • Kennis van organisaties en leiderschap is een pré
 • Kennis van administratieve processen en de AVG.
 • Ervaring met Windows en Microsoft Office
 • Rijbewijs (en auto)

Competenties

 • Graag willen leren
 • Klantgerichte-, commerciële-,  en dienstverlenende houding
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Goed kunnen samenwerken en delegeren
 • Assertief en doelgericht
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibel en goed kunnen schakelen

Goed om te weten

Het opleidingstraject tot bedrijfsarbeidsdeskundige duurt een half jaar en is een investering van zowel jou als ons. Hoe dit er uit ziet lichten we graag toe.

Als je ervoor kiest om dit traject aan te gaan verbinden we ons bij een goede klik voor minimaal twee jaren. 

Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een motivatie per mail: backoffice@en-wij.nl.

&Wij