Skip to main content

Zoek je een plek in de omgeving van Assen waar je werkervaring kunt opdoen in de administratieve sector? Dan is de backoffice bij ons wellicht een geschikte plek. Je komt te werken in een klein team met twee vaste collega’s aangevuld met stagiaires of andere mensen die ook werkervaring op willen doen. Onze backoffice plant afspraken, houdt dossiers bij, verstuurt rapportages van onze professionals, is gastvrouw/-heer en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. 

 

De organisatie &Wij

&Wij is een arbodienst met een duidelijke visie op eigen regie van werkgevers en werknemers in bedrijfsgezondheidszorg. Hiervoor is een aanpak ontwikkelt die  leidinggevenden samen met medewerkers in staat stelt verzuim te voorkomen. 

 

Kirsten Wijbenga is eigenaar van &Wij. Maatschappelijk ondernemen staat bij haar hoog in het vaandel. ‘Iets bijdragen aan het leven van mensen, hier het verschil maken’, dat is haar motto. Dit is de reden waarom ze naast &Wij samen met Ronald Obbes Dit is Werk heeft opgericht. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk geholpen. In 2020 zijn beide bedrijven samen verder gegaan. Bij &Wij werken bedrijfsarbeidsdeskundigen, -artsen en een backoffice. Daarbij zijn er samenwerkingen met alle professionals die nodig zijn bij onze klanten. De backoffice is erop gericht om alle administratie uit handen te nemen van onze professionals. Ons kantoor zit aan de Lauwers 1 in Assen.

 

Bedrijfscultuur 

Bij ons zijn de lijnen kort en is er een direct contact. We werken als team en hebben hetzelfde doel gericht op de klant. De backoffice heeft een centrale en aansturende plek in de organisatie. Hier wordt gezorgd dat alle processen goed verlopen. We zijn goed in het bedenken van creatieve oplossingen en houden er van als jij dat ook doet. Naast kwaliteit en klantgerichtheid is maatschappelijke betrokkenheid bij Dit is Werk, &Wij belangrijk; we zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn. Regelmatig zijn er bij ons stagiaires of mensen die een werkervaringsplek nodig hebben aan het werk. Wij leren van hen en andersom. 

 

De functie 

Als medewerker bakoffice werk je nauw samen met je collega’s op kantoor, je bent onderdeel van het team. Je krijgt duidelijke opdrachten en gaandeweg steeds meer zelfstandigheid. Je hebt telefonisch contact met mensen en voert administratieve taken uit volgens de specifieke visie en werkwijze van &Wij. 

 

Werkzaamheden:

 • Brieven versturen
 • Gegevens verwerken
 • Telefoon beantwoorden
 • Het ontvangen van bezoekers
 • Het maken van afspraken
 • Algemene kantoorzaken.

 

Kennis en ervaring:

 • MBO  werk- en denkniveau
 • Administratieve werkprocessen
 • Windows, Microsoft Office en Dropbox

 

Competenties

 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Klantgerichte en dienstverlenende houding
 • Representatieve uitstraling en houding
 • Praktisch, creatief en probleemoplossend
 • Flexibel en ondernemend

 

Werkervaringsplek

Een werkervaringsplek is een arbeidsplaats bij een bedrijf of instelling, die wordt ingenomen door iemand die extra hulp of ervaring nodig heeft om een plekje op de arbeidsmarkt te veroveren. We bieden een plek aan voor twee a drie maanden, afhankelijk van je behoefte. We verwachten dat je minimaal 15 uren in de week werkt. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij een werkervaringsplek wordt er geen salaris betaald maar ontvang je de begeleiding om uiteindelijk weer een betaalde baan uit te kunnen voeren. Je komt hier alleen voor in aanmerking met toestemming van het UWV of Gemeente. Als je geen uitkering ontvangt maar toch graag werkervaring op wilt doen dan kan je ons bellen om te horen wat de mogelijkheden zijn.

 

Aanmelden

Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een motivatiebrief per mail: backoffice@en-wij.nl. Graag lezen we in je brief waarom het werken bij ons je aanspreekt en welke doelen je wilt bereiken met je werkervaringsplek. Aan de hand hiervan kan je uitgenodigd worden voor een gesprek.

 

&Wij