Vacature bedrijfsarts

We zoeken ter uitbreiding van ons team een bedrijfsarts met een sterke eigen mening. Iemand die graag spreekuren draait en open om samen te werken met bedrijfsarbeidsdeskundigen. Doordat er veel ruimte is binnen het label &Wij om je eigen invulling aan de functie te geven kun je ondernemen binnen een onderneming.

Een ideale baan voor een professional die eigen ruimte en vrijheid nodig heeft maar ook de gezelligheid en het gemak van werken in een team zoekt.

De organisatie &Wij

&Wij is een arbodienst met een duidelijke visie op eigen regie van werkgevers en werknemers in bedrijfsgezondheidszorg. Hiervoor is een aanpak ontwikkeld die  leidinggevenden samen met medewerkers in staat stelt verzuim te voorkomen.

Maatschappelijk ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. ‘Iets bijdragen aan het leven van mensen, hier het verschil maken’, dat is ons motto. Bij &Wij werken bedrijfsarbeidsdeskundigen, -artsen en een backoffice. Daarbij zijn er samenwerkingen met alle specialisten die nodig zijn bij onze klanten. De backoffice is erop gericht om alle administratie uit handen te nemen van onze professionals. Het kantoor zit aan de Lauwers 9 in Assen.

De aanpak van &Wij

Wij leveren maatwerk bij onze klanten, dit betekent dat er gekeken wordt wat de wensen en doelen van de organisatie zijn en op basis daarvan de ondersteuning wordt ingezet. De bedrijfsarbeidsdeskundige staat hierbij voorop in de dienstverlening. Deze werkt in de verlengde arm constructie met de bedrijfsarts. We doen dit volgens de richtlijnen van de NVAB. Eén keer in de zes weken bespreken de bedrijfsarbeidsdeskundige en – arts de zieke medewerkers. De inzet is er op gericht om verzuim te voorkomen en zowel de werkgever als de medewerker bewust te maken wat hiervoor nodig is.

De bedrijfsarts

We zoeken een arts voor zowel in Assen als Emmen of Hoogeveen (of daar in de buurt). Je bezoekt alleen als het nodig is klanten. Je hebt hierbij een eigen klantenbestand waar je in staat wordt gesteld eindverantwoordelijkheid te dragen op een manier die bij je past.

We zoeken een bedrijfsarts die:

  • Gecertificeerd en geregistreerd is
  • In staat is om vraaggericht de adviezen te geven zonder dat er zaken onderbelicht blijven.
  • Als sparringspartner van de bedrijfsarbeidsdeskundige wil fungeren.
  • Handelt passend bij wetgeving en richtlijnen
  • Nauw samen wil werken met bedrijfsarbeidsdeskundigen
  • In staat is om medische zaken van andere te onderscheiden zodat er gedemedicaliseerd kan worden

Geïnteresseerd?

Dan komen we graag in contact! Dit kan door te mailen naar [email protected] of te bellen met 085- 4015156 en te vragen naar Kirsten Wijbenga.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?