Backoffice

Hennie van der Horst

Hennie vindt het belangrijk haar werkzaamheden naar hoge maatstaven te vervullen en daarbij voortdurend te streven naar verbetering: Dat kenmerkt haar stijl van werken.

Hennie is de rots in de branding; een gedreven persoon die het mensen graag naar de zin maakt en voor de volle 100% gaat om een klus te klaren. Ze vindt het fijn om verschillende, afwisselende werkzaamheden te verrichten en wordt blij van ruimte voor pionieren. Ook kan ze erg genieten van even een kop koffie zetten en een praatje maken.

In de loop der jaren heeft Hennie veel ervaring opgedaan als office manager/secretarieel medewerker/systeem- en applicatiebeheerder bij diverse organisaties. Ze heeft zich vooral toegelegd op het herinrichten van de administratieve organisaties. Met deze achtergrond ziet ze het als een uitdaging om de backoffice van &Wij te professionaliseren passend bij de groei van de organisatie en zich daarnaast te verdiepen in een nieuw vakgebied; arbodienstverlening.

Hennie is getrouwd met een lieve man en moeder van drie prachtig volwassen dochters waarmee ze graag een dagje gaat winkelen of samen koken. Ze is sportief en maakt met haar man regelmatig lange wandelingen door de Drentse bossen. Ze houdt van een goed glas wijn en voert daarbij graag een goed gesprek.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?