Backoffice

Reina Haayema

Reina vind het belangrijk om met plezier naar het werk te gaan! Klanten zullen dit merken als ze haar aan de telefoon krijgen. Haar insteek is dat alle werkzaamheden tijdig en correct worden uitgevoerd. Daarbij stelt ze onderling overleg erg op prijs. Samen genomen besluiten zullen er voor zorgen dat wijzigingen en verbeteringen worden doorgevoerd om de backoffice van &Wij te professionaliseren.

Reina heeft jarenlang in verschillende secretariële en administratief ondersteunende functies binnen de bankwereld en een kinderopvang/ welzijnsorganisatie gewerkt. De werkervaring die in al die jaren is opgedaan  kan ze goed gebruiken bij de backoffice van &Wij.

Reina is getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen dochters. In haar vrije tijd besteedt ze veel aandacht aan haar gezin. Daarnaast is ze vooral sportief bezig.  Haar meest favoriete bezigheid is hardlopen, bij de hardloopvereniging, in groepsverband of alleen. In de weekenden trekt ze er met haar man op uit om een eind te fietsen of te wandelen.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?