Vacature Administratief medewerker

Werken bij de backoffice van &Wij betekent naast dagelijks terugkerende taken veel afwisseling. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de processen zoals de planning van spreekuren of het versturen van offertes en contracten. We zijn bezig om steeds meer een zelfsturend team te maken van de backoffice en hopen dat je hier goede ideeën over hebt. Solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar backoffice@en-wij.nl.

Over de vacature

Als administratief medewerker van &Wij ondersteun je de professionals bij het uitvoeren van hun werk en zorg je voor een goede samenwerking met onze klanten. Dit doe je onder andere door dagelijks spreekuren te plannen en rapporten te versturen maar ook door te zorgen dat iedereen werkt volgens de werkprocessen van &Wij. Je bent het aanspreekpunt voor vragen en begeleidt stagiaires of mensen die bij ons werkervaring willen opdoen. Elke dag start je met het prioriteren van het werk zodat je zeker weet dat alles uitgevoerd wordt.

Gevraagd

• MBO opleiding en meer dan 2 jaren ervaring in administratieve functies.
• Ervaring met MS Office (Word, Outlook en Excel);
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
• Een proactieve werkhouding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Afwisselend zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Dit krijg je van ons

• Salaris tussen de 2200 en 3100 euro op basis van 40 uren
• Reiskostenvergoeding.
• Een platte organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
• Flexibiliteit in werkdagen (in overleg)

Dienstverband

• Er is een vacature beschikbaar voor 1 a 2 dagen.
• De backoffice is van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 geopend, ons kantoor zit aan de Lauwers 9 in Assen.

Werken bij &Wij

&Wij is een arbodienst die zich inzet om mensen passen, productief en vooral prettig aan het werk te helpen. De lijnen tussen de klant en ons zijn kort en er is een direct contact. &Wij is een maatschappelijk betrokken organisatie, de mens staat bij ons voorop. Daarom zijn we er trots op om een erkend leerbedrijf te zijn en vinden we het belangrijk om jou alle ruimte te bieden om je te ontwikkelen. We staan er open voor om hierbij aan te sluiten met opleidingen of cursussen.

Het team bestaat uit drie bedrijfsarbeidsdeskundigen, twee bedrijfsartsen en de backoffice. De professionals werken veelal bij onze klanten of op andere spreekuurlocaties. Op kantoor zijn meestal de administratief medewerkers,  Kirsten, de oprichter van &Wij, en haar hond Sem. Soms draaien de professionals ook spreekuren in Assen. Het contact onderling is persoonlijk, successen vieren we en er worden regelmatig etentjes en trainingen gegeven. Meer over de teamleden vind je hier.

Solliciteren

Dit kan tot 30 september door een brief te sturen naar Leonie Zijlstra via de mail; backoffice@en-wij.nl. Wanneer je brief ons aanspreekt nodigen we je uit om een dag mee te lopen om te kijken of er een klik is en het werk bij je past.

Bij &Wij hangt een fijne sfeer en is geen dag hetzelfde.

Leonie werkt als backoffice medewerker bij &Wij, meer over Leonie lees je hier.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?