Vacature bedrijfsarts

We zoeken ter uitbreiding van ons team een bedrijfsarts met een sterke eigen mening. Iemand die graag spreekuren draait, open staat voor verschillende soorten samenwerking bij klanten en daarbij als sparringpartner voor collega’s of klanten wil fungeren. Doordat er veel ruimte is binnen het label &Wij om je eigen invulling aan de functie te geven kun je ondernemen binnen een onderneming. Een ideale baan voor een professional die eigen ruimte en vrijheid nodig heeft maar ook de gezelligheid en het gemak van werken in een team zoekt. We staan hierbij open voor zowel loondienstconstructies als een samenwerking met een zelfstandig bedrijfsarts. Solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected].

Over de vacature

De bedrijfsarts die wij zoeken werkt voornamelijk op ons kantoor in Assen en bezoekt alleen als het nodig is klanten. Je hebt hierbij een eigen klantenbestand waar je in staat wordt gesteld eindverantwoordelijkheid te dragen op een manier die bij je past. Binnen &Wij is er ruimte voor de invulling van je werkzaamheden. We zoeken een bedrijfsarts die:

  • Gecertificeerd en geregistreerd is.
  • In staat is om vraaggericht de adviezen te geven zonder dat er zaken onderbelicht blijven.
  • Handelt passend bij wetgeving en richtlijnen
  • Nauw samen wil werken met bedrijfsarbeidsdeskundigen.
  • In staat is om medische zaken van andere te onderscheiden zodat er gedemedicaliseerd kan worden.

Over &Wij

&Wij is een arbodienst met een duidelijke visie op eigen regie van werkgevers en werknemers in bedrijfsgezondheidszorg. Hiervoor is een aanpak ontwikkeld die leidinggevenden samen met medewerkers in staat stelt verzuim te voorkomen. Bij &Wij werken bedrijfsarbeidsdeskundigen, -artsen en een backoffice. Daarbij zijn er samenwerkingen met alle andere professionals die nodig zijn bij onze klanten. De backoffice is erop gericht om alle administratie uit handen te nemen van onze professionals. Ons kantoor zit in Assen.

Wij leveren maatwerk bij onze klanten, dit betekent dat er gekeken wordt wat de wensen en doelen van de organisatie zijn en op basis daarvan de ondersteuning wordt ingezet. Meestal staat de bedrijfsarbeidsdeskundige voorop in de dienstverlening. Deze werkt in de verlengde arm constructie met de bedrijfsarts. We doen dit volgens de richtlijnen van de NVAB. De inzet is er op gericht om verzuim te voorkomen en zowel de werkgever als de medewerker bewust te maken wat hiervoor nodig is.

Geïnteresseerd? Dan komen we graag in contact! Dit kan door te mailen naar [email protected] of te bellen met 085- 4015156.

&Wij heeft een andere werkwijze, dit vind ik leuk omdat het mij weer een frisse kijk op verzuimbegeleiding geeft.

Hijlke werkt samen met Wilfred bij &Wij als bedrijfsarts. Meer over Hijlke lees je hier.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?