Verzuimbegeleiding & preventie

Hoe zorg je ervoor dat de arbodienst en het pakket dat je afneemt zo goed mogelijk past? We schreven er een blog over. Weet je al wat het bedrijf zoekt? Bekijk hier dan de verschillende pakketten die je kunt afnemen.

Wanneer past &Wij bij jouw organisatie?
&Wij past bij je wanneer er een arbodienst gezocht wordt die naast de organisatie staat, zowel bij de werkgever als de medewerker; Wanneer er behoefte is aan een goede samenwerking met professionals die zonder wachtlijsten bereikbaar zijn en niet alles in het medische trekken, maar juist oog hebben wat er verder meespeelt.

Als je op zoek bent naar een arbodienst die meedenkt hoe verzuim voorkomen kan worden, en hiervoor praktische ideeën heeft, gericht op de situatie van het bedrijf. Als je een partij zoekt die de werkgever en werknemer kan ondersteunen in het zelf regie nemen.

Het staat dus los van in welke branche er gewerkt wordt of hoe groot het bedrijf is. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten.

Verrichtingen

Een klein bedrijf of bijna nooit verzuim? Dan past een overeenkomst op verrichtingenbasis.

Meer lezen

Ondernemersdesk

Regelmatig vragen over personeelsaangelegenheden, behoefte aan een sparringspartner en af en toe verzuim in het bedrijf? Dan past de Ondernemersdesk.

Meer lezen

All in

Een bedrijf van meer dan 30 medewerkers, een hoog verzuim of liever zoveel mogelijk uit handen geven? Maak dan gebruik van een All in overeenkomst.

Meer lezen

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?