https://en-wij.nl/casper-fieten
Bedrijfsarbeidsdeskundige

Casper Fieten

Samen met alle betrokkenen binnen een organisatie, de medewerker, leidinggevende en/of de HR adviseur werken aan terugkeer in werk en het voorkomen van verzuim is Casper zijn passie.  Hij is sinds begin 2021 werkzaam als bedrijfsarbeidsdeskundige bij &Wij en heeft jarenlange ervaring in de financiële sector. Hier heeft hij diverse functies bekleed in de binnen- en buitendienst, zoals riskmanager en leidinggevende. Die ervaring zorgt ervoor dat Casper in staat is vanuit verschillende invalshoeken naar (het voorkomen van) verzuim te kijken, waarbij hij voor en met alle betrokkenen altijd zoekt naar de best passende oplossing.

In zijn vrije tijd is onze collega te vinden op de padelbaan, op de mountainbike, in het bos of in de sportschool. Met hond Bowie trekt hij graag de natuur in. De zaterdag wordt veelal doorgebracht bij de voetbalvereniging waar hij ook als vrijwilliger actief is. Gezelligheid is belangrijk voor Casper, waarbij hij graag uit eten gaat of op het terras zit met vrienden.

Steekwoorden die Casper omschrijven als persoon zijn: Loyaal, empathisch met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Eigenschappen welke in het werk van bedrijfsarbeidsdeskundige goed van pas komen.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?