Vacature bedrijfsarbeidsdeskundige

Wij zijn op zoek naar ondernemende arbeidsdeskundigen op ZZP basis die als professional een extra uitdaging willen aangaan richting bedrijfsarbeidsdeskundige. Het werkgebied is Noord- Nederland. Solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected].

Over de vacature

Onze bedrijfsarbeidsdeskundigen hebben naast kennis van het arbeidsdeskundige vak inzicht in organisaties en geven advies over leiderschap, werkbelasting, gedeelde verantwoordelijkheid en alle andere zaken die bijdragen aan een optimaal werkklimaat. Bedrijfsarbeidsdeskundigen zijn voor onze klanten het eerste aanspreekpunt en daarom vast verbonden aan organisaties. Zij ondersteunen leidinggevenden, HR, bestuur en medewerkers bij het voorkomen van verzuim en de uitvoering van de verzuimbegeleiding. De bedrijfsarbeidsdeskundige werkt via de verlengde arm constructie samen met de bedrijfsarts. Wij leiden onze bedrijfsarbeidsdeskundigen zelf op en passen het opleidingstraject aan bij de achtergrond, ervaring en opleiding van de arbeidsdeskundige.

Over &Wij

&Wij is een arbodienst met een duidelijke visie op eigen regie van werkgevers en werknemers in bedrijfsgezondheidszorg. Hiervoor is een aanpak ontwikkeld die leidinggevenden samen met medewerkers in staat stelt verzuim te voorkomen. Bij &Wij werken bedrijfsarbeidsdeskundigen, -artsen en een backoffice. Daarbij zijn er samenwerkingen met alle andere professionals die nodig zijn bij onze klanten. De backoffice is erop gericht om alle administratie uit handen te nemen van onze professionals. Ons kantoor zit in Assen.

Bedrijfscultuur

De lijnen tussen ons en de klant zijn kort en er is een direct contact. Onze doelen halen we doordat we denken in mogelijkheden, daarbij staat in alles de klant centraal. We zijn goed in het bedenken van creatieve oplossingen en geven niet op voor we het resultaat behaald hebben. Naast kwaliteit en klantgerichtheid is maatschappelijke betrokkenheid voor ons belangrijk; we zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn. Regelmatig zijn er bij ons stagiaires of mensen die een werkervaringsplek nodig hebben aan het werk. Wij leren van hen en andersom.

Kennis en ervaring

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding tot arbeidsdeskundige.
 • Kennis van organisaties en leiderschap.
 • Kennis van administratieve processen en de AVG
 • Ervaring met Windows en Microsoft Office
 • Rijbewijs (en auto)

Competenties

 • Graag willen leren
 • Klantgerichte-, commerciële-, en dienstverlenende houding
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Goed kunnen samenwerken en delegeren
 • Assertief en doelgericht
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibel en goed kunnen schakelen

Het opleidingstraject tot bedrijfsarbeidsdeskundige duurt een half jaar en is een investering van zowel jou als ons. Je bent er wekelijks ongeveer 2 uur mee bezig. Hoe dit er uit ziet lichten we graag toe. Als je ervoor kiest om dit traject aan te gaan verbinden we ons bij een goede klik voor minimaal twee jaren. Geïnteresseerd? Dan komen we graag in contact! Dit kan door te mailen naar [email protected] of te bellen met 085- 4015156.

Je bent veel nauwer betrokken bij de organisaties waar je werkt dan ik gewend was, daardoor is er meer grip op het verzuim.

Casper is één van onze bedrijfsarbeidsdeskundigen die het opleidingstraject doorlopen heeft. Meer weten over wat het invullen van deze vacature inhoudt? In dit artikel gaan we er dieper op in.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?