Bedrijsarbeidsdeskundige en adviseur bedrijfsgezondheid

Kirsten Wijbenga

Door haar persoonlijke ervaring weet ze hoe het is om je werk niet meer te kunnen doen. Met &Wij wil ze werknemers (weer) bewust maken van hun mogelijkheden en werkgevers stimuleren de focus te leggen op de juiste randvoorwaarden in het werk.

Kirsten is de grondlegger van &Wij. Ze is moeder van twee volwassen kinderen en destijds haar carrière begonnen als verpleegkundige, haar droombaan. Deze kon ze door fysieke klachten tot haar verdriet niet meer uitvoeren. Als geen ander heeft ze ervaren hoe moeilijk het is om ondanks de aanwezige beperkingen te blijven geloven in de eigen mogelijkheden. Ze kreeg in het ziekenhuis waar ze werkte de gelegenheid om de opleiding tot arbeidsdeskundige te doen, en maakte hierna de overstap naar een arbodienst. Na de opleiding Hoger Management is zij als klant- en interim-manager aan de slag gegaan. In 2013 richtte ze &Wij op.

In haar vrije tijd wandelt ze graag met hond Sem die ook vaak op kantoor te vinden is. Daarnaast brengt ze veel tijd door met familie en vrienden en is ze als vrijwilliger betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?