Bedrijfsarbeidsdeskundige

Patrick van Enthoven

In iedere unieke situatie klantgericht samenwerken richting passende oplossingen past bij hem. Patrick van Enthoven heeft na het afronden van zijn opleiding aan de Hotel Management School Leeuwarden veel werkervaring opgedaan in verschillende managementfuncties bij grote internationale organisaties (horeca en retail). Daarna heeft hij zijn gevoel gevolgd en gekozen voor een opleiding tot arbeidsdeskundige.

Zijn praktijkervaring in combinatie met zijn persoonlijke en pragmatische benadering zorgen ervoor dat hij in staat is om vanuit een breed perspectief naar verzuim te kijken. Hij kan zich goed inleven in de situatie van mensen als deze niet in staat zijn om hun werk uit te voeren. De vernieuwende kijk op verzuim binnen &Wij en het werken binnen het team spreken hem aan.

In zijn vrije tijd staat Patrick graag op de tennisbaan, fietst hij op zijn mountainbike over de Sallandse Heuvelrug of rijdt hij in zijn cabrio regelmatig mee met goede doelen acties. Tijdens vakanties met zijn partner en kinderen is hij ook regelmatig onder water te vinden.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?