Backoffice

Ruben Harms

De wereld van verzuim, re-integratie en arbeidsongeschikt is complex. Er zijn veel regeltjes en nog meer uitzonderingen daarop. Ruben vindt de samenhang tussen mens, motivatie en gezondheid aan de ene kant, en wettelijke kaders, sociale regelingen en geldstromen aan de andere kant een zeer interessant speelveld. Zijn kracht is om deze factoren en complexe samenhang in kaart te brengen en vervolgens op een zo eenvoudig mogelijke manier te vertalen naar conclusies en praktische adviezen.

Ruben bedenkt graag samen met klanten gerichte oplossingen voor inzetbaarheidsvraagstukken, zowel op casus- als organisatieniveau. Daarnaast heeft Ruben veel ervaring bij diverse organisaties in coaching en ondersteuning van leidinggevenden en HR, in dit vakgebied. Voor het werk bij &Wij wil Ruben zich inzetten als betrouwbaar en kundig adviseur op gebied van mens, werk en inkomen, en daarbij zowel medewerkers als werkgevers helpen met advies hoe ze zo (goed) mogelijk inzetbaar kunnen blijven of worden.

Ruben kwam ruim 15 jaar geleden in aanraking met de wereld van verzuim, re-integratie en inzetbaarheid, door een stage aan de HR-opleiding. Ruben vindt eigen opleiding en ontwikkeling belangrijk en vooral ook leuk; hij heeft de post-bachelorpoleiding Register Casemanagement bij CS Opleidingen gevolgd en mag zich al jaren register-casemanager noemen, met registertitel RCMC®. Daarnaast heeft Ruben de post-bacheloropleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd bij Hogeschool Saxion. Ruben is geregistreerd (register-)arbeidsdeskundige.

In de vrije tijd houdt Ruben zich graag bezig met korfbal en muziek luisteren en maken.

Benieuwd wat &Wij voor jouw organisatie kan doen?